Princ Caspian

15. prosince 2008 v 9:33 | ja :-) |  stars :)
Benjamin Barnes sa narodil 20. augusta 1981. Jeho otec je psychiater a matka terapeutka. Vyrástol v juhozápadnom Londýne a stále v Londýne žije. Má mladšieho brata Jacka, ktorý má 23 rokov.
Ben je všeobecne nadaný, okrem hrania spieva, hrá na klavír a bubny. Jeho prvý job bolo hranie na bubnoch v "Bugsy Malone", keď mal šesťnásť. Od roku 1997 do roku 2003 účinkoval v "National Youth Music Theatre".
O sebe tvrdí, že má veľmi rád Beatles, the Stones, Queen, Stevie Wonder, Donny Hathaway, Kanyea Westa a Arctic Monkeys.
Študoval na "University at Kingston" divadelné umenie a angličtinu so špecializáciou na detskú literatúru.
Účinkoval aj v boybande s názvom "Hyrise", s ktorou sa v roku 2004 zúčastnil súťaže Eurovízia.
Výška: 182 cm
Váha: 72 kíl
Farba očí: hnedá
Farba vlasov: tmavohnedá
Hudba a tanec: hlas barytón, hra na klavíri, spev (jazz, rock)
Športy: basketball, kriket, plávanie, tenis
Filmografia:
Easy Virtue (2009) ........... John Whittaker
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2009) .... Prince Caspian
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008) .... Prince Caspian
Bigga than Ben (2007) .... Cobakka
Stardust (2007) .... Young Dunstan Thorn
Split Decision (2006) (TV) .... Chris Wilbur
"Doctors" .... Craig Unwin (1 episode, 2006)
Facing Up (2006) TV Episode .... Craig Unwin

A takto Ben vyzerá :


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 (:Mimáčik:) (:Mimáčik:) | Web | 17. prosince 2008 v 15:58 | Reagovat

I'm in love!! ♥BB♥ :D ale niee proste on je super:) neviem sa dočkať Easy Virtue!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.